Welkom op dit blog !!! Ik ben Ilonka Heuverkamp mijn hobby is breien en haken. Ik laat jullie mijn creaties zien en ik hoop jullie te inspireren met mn werkjes. Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Ik wens jullie allemaal heel veel kijkplezier.

zondag 27 oktober 2013

KRAAMTAART MET BESCHUIT MET MUISJES

Ik weer lekker met mn hoofd in de wolletjes gezeten. Ik had een hele tijd geleden een haakpatroontje gekocht van een beschuit met muisje. De beschuitjes heb ik in mijn vakantie s'avonds zitten haken. En na gehoord te hebben dat we een kleindochter krijgen heb ik er roze kraaltjes op geborduurd. Na een daggie brainstormen was ik er uit. Ik maak er nog een taart bij. En hoe leuk is het om je kraamvisite een gehaakt beschuit met muisje te geven. Voor Noah is het leuk om dit beschuitje uit te delen. Zo staat hij ook nog even in de picture.

Ik ben naar Xenos gegaan om daar de houten doosjes te halen en ik ben daar mee aan de slag gegaan..

Het muisje boven op de taart en het speentje en de beschuit met muisjes zijn te koop bij Haakmuts.
Helaas kan ik geen 40 beschuitjes op het plateau plaatsen. Jullie zien ze niet allemaal.
Ik ben reuze blij met het resultaat. En whahahah lol lol ik kan niet wachten om het Linda te geven.
 

Leuk dat je langskwam om te kijken tot de volgende keer.

vrijdag 18 oktober 2013

POESJE EN BEERTJE

Ik heb de laatste dagen lekker met mn hoofd in de wolletjes gezeten. Ik had flink de griep maar stil zitten kan ik niet. Dus dan maar lekker aan de haak. Ik ben weg van de patroontjes van
 Aminette,s world
En dit keer ben ik aan de slag gegaan met het poesje en het beertje. Zo heb ik alweer een kraamcadeautje klaar voor Linda.

Dit is het resultaat

Leuk dat je langskwam om te kijken tot de volgende keer.


woensdag 16 oktober 2013

SOFIA

Goedemiddag  allemaal,

Ik kwam op het Amigurumi Haakparadijs Sofia tegen. Nadat ik gehoord had dat er een kleindochter opkomst is. Ben ik gelijk aan de slag gegaan. Het patroon kun je HIER  vinden.
Mijn eerste kraamcadeautje is klaar en dit is het resultaat.Leuk dat je langskwam om te kijken tot de volgende keer.zondag 13 oktober 2013

Giraf

Goedemorgen allemaal,

De Girafjes kom je overal tegen.
En ben mn wolletjes uit gaan zoeken.Omdat mn dochter zwanger is dacht ik laat ik nu eens een neutrale kleur kiezen. Altijd handig..

Dan kun je er alle kanten mee op. Nu had mijn dochter verleden week haar 20 weken echo.
Ze kwam langs om te vertellen dat ik een kleindochter krijg.
Whahaha lol lol :) hoe leuk is dat. vooral als je er niet opgerekend hab. 
Dus dames deze gata toch echt de kast in want whow wat zit ik op een roze wolk zelfs een week later ben ik nog helemaal in de wolkjes.

Ik laat de giraf  toch even zien want het is en blijft een leukerdje.Leuk dat je langskwam om te kijken tot de volgende keer.